Aanbiedingen

Pressotherapie
=Lymfedrainagepak.

De voordelenvan een lymfedrainagepak zijn talloos. Door presso te combineren met cavitatie en de verschillende afslank methoden, kunnen we fantastische resultaten behalen op het gebied van vetverwijdering, striae en cellulitis vermindering en een algemene verbeering van uw huidstructuur.
De voordelen nog even voor u op een rijtje gezet: verbetering bloedcirculatie,afvoeren afvalstoffen,vetverwijdering,meer vitaliteit,ontspanning en stressvermindering, verwijdering vochtophoping, striae verminderen en effectieve cellulitis aanpak.
Voordeel prijs nu 30 min. € 35,00 ipv €45. Nu 15 min. €17,50 ipv € 25,00.
Geldig in de maanden,juni, juli en augustus.

Cavitatie

plaatselijk afslanken, definitief vet of cellulite kwijt raken, dan is cavitatie iets voor u. Cavitatie is een handmatige behandeling die met name geschikt is voor het aanpakken van probleemzones. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via laag frequentie ultrasone geluidsgolven met bewezen effectiviteit. Het vet dat met de cavitatie methode wordt ‘vrijgemaakt’ wordt net als bij de Lipo Laser op natuurlijke wijze opgenomen in de lymphe en de bloedvaten en via de lever, de nieren en uiteindelijk met de urine en ontlasting uitgescheiden. De hoeveelheid vet die vrijkomt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat het vrijgekomen vet te verwerken. Derhalve behandelen wij niet meer dan 1, maximaal 2 zones per keer. Op de dagen van de behandeling is het van belang dat u zich houdt aan de door ons meegegeven adviezen zoals ‘niet vet eten’, en ‘veel water drinken’ om het lichaam een handje te helpen.